I Hangö

Heräsimme noin puoli kymmeneltä aurinkoiseen ja lämpimään aamuun. ”Puksun” ja minun taisteltua kaurapuurot kurkusta alas lähdimme kohti Lappohjan rautatieasemaa. Rautatieasemalle jouduimme kävelemään jonkin aikaa metsätietä ja loppumatkan keskellä metsikköä.

Lappohjan rautatieasema ei ollut ihan sitä mitä odotimme, tai no, mitä edes luulimme löytävämme keskeltä metsää. Tämä oli hiukan erilainen rautatieasema, kuin Haapsalussa. Junaa odotellessa ”Puksulla” ja minulla kävi aika pitkäksi, jolloin aloitimme orkesteroimaan aseman penkeillä (onneksi kukaan muu ei kuullut, kuin äiti ja isä 😀 ).Juna ei ollutkaan aivan tavallinen juna, vaan se oli dieseljuna eli raidebussi, ja piti meteliä, kuin kuorma-auto.

Hangossa kävelimme pitkin rantateitä ihastellen ympärillä olevia villoja. Jonkin ajan päästä ”Puksu” alkoi valittamaan nälkäänsä, jolloin menimme syömään ravintola Makasiiniin. Siellä kaikki ottivat seisovanpöydän Saaristolaispöydän antimet, joka sisälsi erilaisia kaloja lisukkeineen.

Ravintolasta lähdettyämme kävelimme Hangon itäsatamaan katselemaan veneitä (H-veneitä, Kuutosia ja Haita), jotka tulivat regatasta. Käveltyämme aikamme satamassa lähdimme kohti rautatieasemaa. Lappvikin asemalta kävelimme takaisin satamaan, veneellemme. Kohta pääsemme saunaan. Isä sanoo, että täällä on maailman paras sähkösauna.

Huomenna matkamme jatkuu kohti kotia. Katsomme tuulten mukaan pysähdymmekö matkalla vielä yöksi johonkin vai seilaammeko suoraan koti laituriin.

2 thoughts on “I Hangö

  1. Niin ihana saada mielikuvissa matkata mukananne! Tervetuloa kotiin, nähdään pian! Tästä reissusta on mukava kuulla tarinoita vielä pitkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *